Forside

Anskaf dig en ny vinterjakke - Det er tid

Det bliver en lang vinter uden rejser, når coronaen desværre bestemmer. Gør dig klar til at holde vinteren ud med en ny, fed vinterjakke som fås til både mænd og kvinder.

Ønsker du også en ordentlig vagtplan?

Hemmeligheden bag at få alle folk til at melde sig på vagter er en ordentligt vagtplan, som er digital. Alle skal kunne melde sig på direkte fra sin smartphone, og det kan de med denne smarte app.

Det billigste lån med Lendo

Fin det billigste lån nemt og hurtigt med Lendo. Ansøg lige her. Det er helt gratis at benytte Lendo.

Mobilabonnement streaming - find de bedste tilbud

Streaming er blevet en stor del af danskernes hverdag og derfor tilbydes et mobilabonnement med streaming ved mange af de store selskaber. Klik her for at se hvilken mobilabonnement streaming du kan vælge imellem.

Forbrugslån med LendMe

Hvad ville du gøre, hvis du stod med 15.000 eller måske 30.000 kroner i hånden? Med et forbrugslån har du kapital nok til nye fliser i indkørslen eller måske en rejse sydpå. Valget er helt op til dig.

Glutenfri gårdbutik

Er du på udkig efter sunde friske råvarer, glade dyr og biodiversitet? Så tag et kig forbi Løvegårdens Glutenfri gårdbutik.

Velkommen

Foreningen Gilleleje Vintersvømmere (GV) blev stiftet i 1998. Formålet er at dyrke vinter- badningens glæder samt give mulighed for socialt samvær. Fra at bestå af nogle få medlemmer de første år har foreningen nu om-kring 265 medlemmer.

GV holder til på Østmolen i Gilleleje Ro- og Kajakklubs dejlige hus, der rummer omklæd-ningsrum samt et stort køkken og opholdsrum, som benyttes til kaffe/the-drikning samt andet socialt samvær. Sauna til ca. 14 personer ligger ved siden af klubhuset.

Badning foregår øst for molen ad metaltrappe, som sikrer nem adgang til Øresund.

Nyheder

Der er i øjeblikket ingen aktuelle nyheder

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Kontaktformular